Eventanmälan – En eftermiddag om IAM

Många CIO:er och säkerhetsansvariga upplever att det kan vara svårt att tackla både de säkerhets- och compliance krav som ställs på organisationen samtidigt som kritisk information alltid måste vara tillgänglig för de anställda.
Eftermiddagen 15:e oktober är du därför inbjuden att delta i ett seminarium om IAM och Governance. Kom och lyssna till några av branschens främsta experter och deras syn på marknaden nu och kraven i framtiden.

Deloitte kommer berätta om utmaningar som kommer med digitaliseringen av samhället, där mycket känslig data flyttar utanför organisationen och ständig åtkomst krävs samtidigt som lagar och regler skärps. Hur skall man egentligen lyckas med IAM?
Sailpoint har för andra året i följd blivit utsedda till marknadsledare inom Identity Governance av Gartner. Sailpoint kommer presentera ”The Art of the Possible- Real business value and Use case scenarios”. Presentation fokuserar på Governance och vad som är möjligt idag och med framtidens teknologier.
Skandia gick igenom processen av att välja system för sina nuvarande och framtida behov. Hör om deras resa, vad bör man tänka på och vilka fallgropar skall man undvika. Hur ser Skandia att projektet i slutändan hjälpt dem i sin verksamhet och hur skall de jobba med detta framåt.

Förutom att lyssna till föredrag får du även möjlighet att under och efter seminariet mingla med andra från branschen och utbyta erfarenheter under avslappnade former.
Seminariet avslutas med lättare förtäring och dryck (öl/vin/alkoholfritt). Det kommer även finnas möjlighet att efteråt titta på en produktdemo av den produkt Gartner utnämnt som ledare i den magiska kvadranten för Identity Governance.

Datum: 15:e oktober
Tid: 15.00 – 18.00 för seminariet (mingel och förtäring efteråt till ca 20.00)
Kostnad: Gratis om du hittat hit och jobbar med IAM.
Plats: Radisson Blu (Royal Viking) på/vid Centralen
Övrigt: En del av föredragen kommer att hållas på engelska.
OBS! Antalet platser är begränsat så boka in din plats så snabbt som möjligt.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret som finns nedan.

Kort information om talarna:
Albin Finne, Senior Manager Deloitte
Albin har arbetat i över tio år med IAM bl.a på Deloittes IAM centre of Excellence i London.
Marcus Sörlander, Partner Deloitte
Marcus är ansvarig för Deloittes Cyber Risk Services i Sverige och har en bakgrund som rådgivare och revisor.
Peter Wilson, Channel Manager Sailpoint
Peter är ansvarig för implementations och säljpartners företaget har i Norden.
Steve Williams, Director of Alliances & Channel Sales Sailpoint
Steve är övergripande ansvarig för Sailpoints implementations och säljpartners. Steve har en lång erfarenhet av IAM från både Sailpoint och tidigare CA Technologies.
Göran Melvås, Identity & Access Manager Skandia
Göran har sedan nittiotalet arbetat med IT och informationssäkerhet bl.a på bolag som Nexus, CGI, Ericsson och Skandia. Idag sitter även Göran med i informations kommittén på ISACA Swedish chapter samt är kassör inom SIG Security.